U kujtohet ѕе реr ke behet fjale ? Ја ѕе si duket ѕоt раѕ 35 vitesh aktorja e njohur Matilda Makoci


Para 35 vitesh ajo ishte nje nga ikonat me te bukura te kinematografise dhe teatrit shqiptar.

Aktorja e njohur Matilda Makoci ishte nje nder vajzat me te bukura te asaj kohe, qe shume shpejt u be pjese e kinematografise dhe terhoqi shume vemendje ne ekran, pasi e karakterizonte nje karakter pozitiv dhe i forte.

Por edhe sot ajo vazhdon te jete ende nje zonje e bukur e cila publiku e do edhe permes ekranit por ne heshtje e, ka vendosur qe te mos ekspozohet ne programacionine televizive e. Kujtojme qe dikur Matilda Makoci ka qene edhe gruaja e pare e Kryeministrit Rama.