Deklarohet i daѕhυri i FjoΙΙa Moriηës: Marteѕa ime ka рërfυndυar kohë më раrë, tash kam gjetυr shрirtin binjak

Muaji gusht, periudhë kur thuhet se Fjolla Morina nisi lidhjen me biznesmenin Fisnik Syla.

Ky është lajmi i cili bëri buj në të gjitha portalet, i cili u përfol pafund.

Mbase këtyre lajmeve zbulohet se Fisniku ishe i martuar dhe kishte fëmijë, pas një intervistë me ish- bashkëshorten ajo raportoj se Fjolla Morina i prishi familjen dhe sipas saj martesa e tyre zgjati 10 vite duke u për funduar për shkak të lidhjes së Fisnik Sylës me këngëtaren.

“Atyre që deshën shkatërrimin e familjes marrshin nga jeta atë që e meritojnë,”- tha mes tjerash ajo, duke shtuar se “njeriu qenka më i fortë se guri”.

Pas këtyre lajmeve ishte Fisniku ai që flet rreth kësaj çështje, ai ka postuar në inst astory duke ju drejtuar të gjitha portaleve: