А ka bërë ореrасionе рlаѕtike? Meliѕа e “Рër’рuthen” zbulon të vërtetën (FOTO)


Pas takimit me Elvisin, Melisa nuk hezitoi të përgjigjet pyetjeve të fansave në rrjetin social “Instagram”. Një prej pyetje të ndjekësve ishte nëse Melisa kishte bërë oper acione pla stike.

Në lidhje me këtë, bukuroshja e emisionit “Për’puthen” u shpreh: “As nuk kam bërë operacione plastike as nuk do bëj, ndihem rehat me veten dhe nuk pretendoj të jem perfekte”.

Puntata e djeshme e “Për’puthen” u shoqërua me debate të forta, ku gjatë takimit mes Melisës dhe Elvisit nuk munguan edhe pyetjet rreth marrëdhënieve sek suale.

Po ashtu, Melisa pati një mosmarrëveshje me Sindin për djalin me prejardhje turke, Muratin. Kjo i kushtoi Melisës me refuzim të ftesës për një takim me Atdheun, por që në fund ai u bind dhe pranoi.