‘Вurri m’ka vdеk, јаm ра рunë, dua një njeri’, telefonata që ѕhtangu Aldon


‘Burri m’ka vd ek, jam pa punë, dua një njeri’, telefonata që shtangu Aldon
Të shumta janë rastet e telefonatave që shkojnë cdo ditë në emisionin e mëngjesit të Aldon Lipes, që kërkojnë të njihen me persona për të krijuar një lidhje.

Një rast i fundit ishte një 55-vjeçare e cila quhej Alma e cila tha se burri i kishte ndërruar jetë.

BISEDA

Kërkoj një person të jetoj në Tiranë, jam 55 vjece dhe dua një person të banoj në Tiranë.

Aldo: Ka emër ky personi?

Jo s’kam njeri po ai që të më dëgjojë mua, të etlefonojë. Burri ka vd ekur, banoj në Tiranë dhe dua një person të përshtatshëm.

Aldo: Po ca duhet të ketë?

I sinqertë.

Aldo: Vetëm kaq?

Po

Aldo: Po mund të ketë probleme ai, të jetë i dhu nshëm?

Jo i dhu nshëm.

Aldo: Po punë ke ti?

Jo jam pa punë

Aldo: Po zanat?

Jo

Aldo: Mirë Alma të uroj gjithë të mirat