Kjo është Shqiptarja qe ne moshën 58 vjeçare bekohet nga Zoti me një fëmije, por emri i foshnjës do te ju befasoje !!!


Një grua shqiptare është bekuar nga Zoti në moshën 58-vjeçare, duke u bërë nënë për herë të parë. Ngjarja e pa zakontë ka ndodhur në Leverkusen të Gjermanisë dhe lajmi ka bërë xhiron e botës.
Mamaja Flora dhe i sapolinduri, vogëlushi Florian janë në gjendje shumë të mirë shëndetësore.

Ndërkohë babai i fëmijës, 72-vjeç tregon se është shumë i lumtur dhe se kishte plot 25 vite që priste të bëhej me fëmijë.
“Ai është kaq i bukur. Gjithashtu ka sytë dhe hundën time. Kjo është një mrekulli”

Mjekët shprehen se kjo është një ngjarje e rra llë dhe se në 10 vitet e fundit nuk është parë të ndodhë një lindje e tillë.