Këto janë motrat biηjake që kërkojηë bυrrë/ E dυam të dуja, o e bëjmë dhëηdër o s’ka

Mbrëmjen e djeshme u transmetua pjesa e parë e formatit më të ri në Tv Klan, “Love Story”. 18 vajza konkurrojnë për t’i fituar zemrën “Princit Modern”, Saimirit.

Dy ndër konkurrentet janë Albana dhe Silvana Xhani. Vajzat janë motra binjake, të cilat kanë vendosur të bëjnë për vete Saimirin.

Vajzat janë kthyer pas shumë vitesh në Shqipëri, pasi kanë jetuar në Milano, pasaçërisht për “Love Story”.

“Quhem Silvana, jetoj në Milano dhe jam kthyer pas shumë vitesh në Shqipëri. Kam sf id uar vir usin dhe pandeminë për të qenë këtu”, tha Silvana.