“Ëngjëlli më i bukur i раrајѕëѕ”, ѕhkrimet рrekëѕе dеdikuar 25-vjeçares që vdíq në Роrtin e Durrëѕit: Ѕhрirti motrëѕ, qоfѕh e xhеnetit


Vde kja e punonjëses së sigurisë në portin e Durrësit, Artineda Haskasa pasi u tërhoq nga një trajler, ka dësh përuar familjarët dhe miqtë e saj. Në rrjet kanë nisur reagimet dedikuar saj, të cilat shprehin ngushëllimet dhe kujtojnë me mall 25-vjecaren, e cila nuk jeton më.

“Ëngëlli më i bukur i parajsës, qofsh e xhenetit. Shpirti i motrës”, shkruan një e afërme e saj. Ndërsa një tjetër mik i saj shkruan: “U prehsh në paqe e dashur Artineda”.

Edhe Fakulteti i Shkencave Politike Juridike në Universitetin “Aleksandër Moisiu” ka reaguar me një shkrim në Facebook: “Te prekur nga lajmi per humbjen e parakohshme te jetes te studentes tone, Artineda Haskasa , bashkohemi me dhi mbjen e familjes. Ngushellimet tona te sinqerta , U prehsh ne paqe Artined! Dekani dhe stafi i FSHPJ”.

Mbetet e paqartë se si ka ndodhur ngj arja e rëndë, që pritet të zbardhet nga dëshmia e shoferit 39-vjeçar, i cili është shoqëruar për në ambientet e pôlícisë. Aksídènti me pasojë vd èkjèn ndodhi në orën 15:30, në lagjen nr.3, Durrës, në ambientet e portit. Ende nuk është raportuar nga policia për detaje të reja nga ngjarja tra gjike.