Elvana tregon me рlot humor “рrofеѕionin” e ѕај, nëse nuk do ishte këngëtare


Elvana Gjata është një prej këngëtareve më të suksesshme shqiptare, e cila numëron shumë hite në karrierën e saj.

Mirëpo, muzika nuk është profesioni i parë i bukuroshes, pasi ajo ka kryer studimet për regji.

Megjithatë, së fundmi ‘në skenë’ ka dal një tjetër dëshirë e këngëtares që nuk lidhet me artin.

Ka qenë koreografi Albi Nako, i cili në një intervistë ka deklaruar se nëse Elvana nuk do të ishte këngëtare, do të mund të kishte qenë super kërcimtare.

Por Gjata me plot humor dhe modesti ka treguar se nuk është aq e talentuar, por do të ishte më mirë një kuzhiniere e shkëlqyeshme.