Нumbi jetën pas sëmundjeѕ, burri thirrje nga arkivоΙi: Нареni këtë m*t, ëѕhtë ѕhumë errëѕirë(Video)


Ndoshta nuk keni parë kurrë një ceremoni të tillë mo.rtore, teksa të gjithë familjarët dhe të pranishmit, pasi va.rr osjes së të da shurit të tyre shpë rthejnë në të qeshura.

Epo për këtë është kujdesur vetë i ndjeri, për t’ua bërë largimin edhe më të lehtë…

Shay Bradley, i njohur gjithmonë si një njeri me shpirt humori, u kujdes që t’i dhuronte të qeshura njerëzve të tijtë dashur edhe pas vd.ekjes.

Sapo ar.kivoli arriti në fund, një zë i regjistruar nga ai vetë u dëgjua nga brenda arkiv.olit: “Ej, ku dreqin jam këtu? Më nxirrni! Është shumë errësirë! Prift është ai që po dëgjoj? Jam Shey, brenda në kuti. Ja, përpara jush! Kam vd.ekur!”

Familjarët e miqtë qeshën në mënyrë histerike ndërsa Shay, i humbi jetën pas një së mundje, dha në këtë mënyrë lamtumirën e tij të fundit.