Вleona bën vаkѕinën anti-co vid: Ua rekomandoj me forcë! (FOTO)


“I rekomandoj me forcë kujtdo që është në gjendje të marrë në konsideratë dhe të bëjë vak sinën CO VID -19…”

Lajmin e ka bërë vetë ajo të ditur përmes një shënimi në Instagram, ku i rekomandon çdokujt që që është në gjendje ta bëjë, mos të hezitojë.

“Sapo jam vak sinuar dhe i rekomandoj me forcë kujtdo që është në gjendje të marrë në konsideratë dhe të bëjë vaks inën CO VID -19”, shkruan Bleona ndër të tjera. /albeu.com/