Вleona Qereti bën vakѕinën kundër Со vid-19, ѕhрreh mirënjohjen рër bluzat e bardha (FOTO)


Këngëtarja e njohur, Bleona Qereti ka bërë vaksinën kundër Co vid-19.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë këngëtarja përmes një postimi në rrjetet sociale.

“Sapo jam vaksi nuar dhe i rekomandoj me forcë kujtdo që është në gjendje të marrë CO VID -19 vaksinë për tu marrë në konsideratë. Është koha për ta mundur atë një herë e mirë.

Shërbimi juaj vetëmohues ndaj komunitetit më të madh po na ndihmon të gjithëve të kalojmë këto periudha të vështira. Ju keni mbështetjen time dhe vlerësimin e përzemërt për gjithçka që bëni”, ka shkruar Bleona.

Këngëtarja ka shprehur mirënjohjen për të gjithë bluzat e bardha.