“Ѕhuрlakë dаѕhurie”, njihuni me çiftin që nхiti reagime dje раra QKUK-së, dëѕhmia e tуre ëѕhtë tejet romantike


Ka pasur reagime të shumta në media dhe rrjete sociale për gjestin e një burri dje para QKUK-së. Duke e mos ditur se mediat ishin në transmetim live, ai go diti me shuplakë prapa kokës gruan e tij që po dilte nga Qendra Klinika Universitare e Kosovës.

Indeksonline ka mësuar identitetin e çiftit në fjalë. Sabri Rama dhe Kumrie Rama janë dy personat në fjalë, të cilët sot janë ftuar nga prokuroria për intervistim.

Burime të Indeksonline brenda prokurorisë kanë mësuar deklaratat e çiftit.

Tejet romantik e të dashur me njëri-tjetrin janë shfaqur para prokurorit Sabriu e Kumria.

“Ne dashurohemi shumë. Sabriu kurrë nuk më ka rrahur as që ka ushtruar dhu në ndonjëherë ndaj meje. Gjesti i tij ka qenë nga dashuria. Qëllimi i Sabriut ka qenë që të ma mbulonte fytyrën pasi kishte parë kamerën”, ka thënë gruaja, Kumrie Rama në deklaratën e saj.

I dashur dhe i butë ndaj gruas është shfaqur në deklaratë edhe burri, Sabri Rama.

“Ne duhemi dhe kemi raporte të mira. Nuk ka pasur asnjë qëllim dhu ne ndaj gruas”, ka thënë në deklaratë Sabri Rama.

Indeksonline mëson se çifti kishte ardhur për një kontroll në QKUK pasi paraprakisht kishte vizituar një QKMF të Obiliqit./Indeksonline/