Lајm i fundit..Ndërron јеtë Kujtim Рrodani/ Коrоnа ja mori dhe frуmën e fundit


Është ndarë nga jeta për shkak të Covid-19, këngëtari i njohur Kujtim Prodani. Ai ishte i shtruar në sp ital prej disa ditësh. Lajmin për ndarjen nga jeta e kanë bërë publik familjarët e tij. Prodani është ndarë nga jeta në moshën 57-vjeçare.

Ai ishte autor i disa këngëve shumë të dashura për publikun shqiptar.