KUR DIELLZA KOLGECI ЅНFAQEJ PA RROBA DUKE BËRË DASНURI!

Ajo ishte shpallur Miss Kosova në vitin 1996, më pas provoi edhe aktrimin e këndimin, ndërsa tani nuk bënë pjësë në asnjërin nga këto fusha.

Diellza Kolgeci, për një kohë u indentifikua si Diellza e Bjeshkëve të Nemura, nga filmi “Dashuria e Bjeshkëve të Nemura”, por në pjesën e dytë të filmit me të njejtin emër, Diellza më nuk shfaqet si një vajzë e ndrojtur Malësore me veshje kombëtare, por një nga ato vazjat që nuk e ka aspak problem të dal edhe pa rroba.

Në një pjesë nga filmi “Dashuria e Bjeshkëve të Nemura 2”, Diellza shihet krejt pa rroba dhe në skena mjaftë sensitive, skena të cilat shihen rrallë në filmat shqiptarë.

Por më gjithë guximin që kishte treguar Diellza në këtë pjesë të filmit, as kjo paraqitje e saj nuk e zgjoj interesimin për të, pasi Diellza nuk është parë në ndonjë projekt tjetër filmik.