“Рѕе mi mori, i doja ѕhumë”, gruaja e Рërраrim Ademit në zi për dу motrat, në lot: Më hоqi Verën nga gјоkѕi im, Zhanin e kiѕhte рikë të dobët


Një histori e pabe sueshme, për shoqërinë shqiptare. Një lidhje e shumëfishtë dhe e komplikuar që përfundoi me marrjen e j etes se dy motrave Kristina (Vera) Bardhi dhe Zhaneta Ademi.

Në emisionin “Me zemër të hapur” në News24 kanë ardhur sot disa d ëshmi e rrëfime, mes tyre dhe gruaja e Përparim Ademit, 59-vjeçarit të , që thuhej se kishte marrëdh ënie dhe lidhje me të dyja motrat, me njërën prej të cilave dhe një fëmijë.

Vjollca Ademi e veshur me të zeza v ajton h umbjen e dy motrave me të cilat kishte një mar rëdh ënie shumë të mirë dhe në datën 28 kishin qenë bashkë në shtëpinë e Zhanetës. Ajo thotë për gazetaren Dorjana Bezat se Përparimi më mirë të kishte ikur ajo se dy motrat, prej të cilave veçon Verën (Kristinën).

“Jam veshur me të zeza për Kristinën e Zhanetën. Nuk e di pse e bëri. Se di kush e ka shtyrë. Më mirë të kishte marr veten e vet se ato të dyja se sa më ho qi Verën (Kristina) nga gj oksi im. I kam dashur shumë. Kam pasur hyrje-dalje dhe me fisin e Verës. Të dyja i donte shumë, më shumë e kishte me Zhanin. E kishte pikë të dobët”, tha Vjollca.

Ndërsa motra e dy motrave, Anxhela, e cila është e lidhur me djalin e Përparimit dhe Vjollcës tha se nuk e ka dashur kurrë vjehrrin.

“Këtu jemi më datë 28 dhjetor, tre ditë para ngjarjes. Kaluam një mbrëmje së bashku, hëngrëm një darkë në shtëpinë e Zhanetës dhe u ulëm të shikonim një film.

Nuk e kam dashur Përparimin sepse nuk e ka pranuar kurrë li dhjen tonë. motrat e mia i kam dashur se më kanë mbajtur në shtëpi. më vjen keq për Kriston dhe mamin e vet që po e vu ajnë dhe janë pa f aj të kësaj çfarë ka ndodhur”, tha ajo.

Në emision ka ardhur dhe zëri i tezes së motrave, Shefikatit e cila d ëshmoi për mar rëdh ënien e gjatë mes mbesave të saj dhe familjes së Përparimit. Ajo pranoi se dy mbesat kishin qene punetore s*k.si në Greqi.

“Jam 75 vjeç. Unë e di që këto kanë 30 vjet që bash.këje.tojnë bashkë. Ca kohë rrinin me qira tek Përparimi dhe nuk e dija për lidhjen e Zhanetës. Unë jam keq për shtëpinë për çunin, jam keq për dy j.etët që mi mori.

Po e di që kanë punuar si punonjëse s.*ksi në Greqi. Shtatzënë nuk i kam parë asnjëherë. Kam qenë shumë e afërt me to”, tha Shefikati.