“Janë shitur mbi 10 fëmijë” Flet e motra e Zhanetës dhe Kristinës: Përparimi i përdori për рrоѕtίtuсίоn (Video)


Një ngjarje e rë-ndë tr0nditi Shqipërinë më 31 dhjetor. Përparim Ademi vr- au me ar- më zj- arri dy motrat Kristina Bardhin dhe Zhaneta Metanin në banesën e tyre në Astir. Më i rën-ndë është fakti që ngjarja ndodhi në sytë e Anxhelos, djalit 14 vjeçar të Zhanetës dhe Përparimit.
Zhaneta dhe Përparimi kishin marrë-ëdhënie dashurie mes tyre. Përparimi kishte njohur fillimisht Kristinën, e kishte shfrytëzuar si pr*0stitut dhe më pas kishte marrë dhe Zhanetën që e kishte shfrytëzuar po ashtu. Përparimi ka fëmijë me të dy motrat.

Motra e dy vik*ttimave, Adriana ka dhënë një intervistë ekskluzive ku ka bërë deklarata të forta ndaj autorit të kr*iimit të rë-ndë. Sipas saj, janë shitur mbi 10 fëmijë të motrave të saj, dhe se Përparimi i ka dërguar në Selanik për pr0s*titucion.
“Motra e madhe e ka njohur në fillim Përparimin. Pas asaj kanë bërë këtë vajzën dhe ai nuk i ka dhënë atësinë. Në fillim mori motrën e madhe, e nxori në rrugë si pr0s*titutë dhe pas një viti ka ardhur e ka marrë motrën time të voglën të babai, ka qenë 15 vjeçe.

Babai im i tha se do të të den0ncoj, kur i tha se do të den0ncoj i tha se i kam vajzat në Tiranë, janë të sëm-ura dhe të kërkoj që të vish ti. E ka çuar në mal të Dajtit dhe e ka kërcē*ënuar me thi-ikë.
Nëse ti më den0ncon, do të shuaj si familje. E mori motrën e vogël dhe e çoi në Selanik. I linte shtatzënë dhe i detyr0nte që t’i shisnin. Janë shitur mbi 10 fëmijë.

Dy motrat e mia, ka qenë edhe e shoqja e tij në Greqi. Edhe gruaja e tij ka ngelë shtatzënë dhe e kanë shitur fëmijën. Kjo pasi nuk u dilnin lekët që të mbaronin vilën.
Motrën e madhe e la, pasi nuk bënte më fëmijë. Kur ngeli motra e madhe shtatzënë në fillim nuk pranoi ta shiste, ai e ka va*arur me tel në fy-yt. Ka bërë shumë gjëra, kanë ardhur motrat të nxira. I ka thy-yer motrës së madhe edhe këmbën, shumë t0r*tura. Neve nuk na ka lënë motra jonë e madhe, nuk na lejohej që të bënim ne den*0ncim. Ato vetë nuk e bënë asnjëherë hapin”, ka thënë ajo.