Këto janë 5 gjërat që meshkujt i vërejnë në shikim të parë te femrat !!!


Është vertetuar se vajzat shpenzojnë më shumë kohë dhe para në make-up, dhe gjithashtu është konfirmuar që burrat as nuk e vërejnë përbërjen tonë. Zbuloni se çfarë adhurojnë më shumë burrat tek gratë.

1. Sytë
Po, burrat i vërejnë sytë edhe nëse keni gjoks të madh

2. Вуthet
Edhe pse gratë në përgjithësi përpiqen ta zvogëlojnë atë, burrat duan vithe më të mëdha dhe më të rrumbullakëta.

3. Gjίnjtë
Nuk ka preferenca të veçanta këtu, ata i vërejnë ato sido që të jenë.

4. Dhëmbët
Nuk ka asnjë burrë që nuk dëshiron një buzëqeshje të gjerë dhe të ndritshme në një grua, dhe ata adhurojnë dhëmbë të bardhë të shëndetshëm dhe të rregulluar mirë.

Dhe atë që prisnit më pak nga gjithçka

5. Këmbët
Po, burrat i vërejnë këmbët e tyre, qoftë në plazh kur janë plotësisht zbathur, apo në sandale, këpucë të sheshta apo taka të larta. Ata janë tmerrësisht të zhgënjyer nëse vërejnë thonj të çrregullt dhe thembra të çara në vajzë. Për të mos përmendur kur do të gërvishten me thembra të çara në një pasion ..