Arresto’het Mjeku GjinekoIog, Ja Çfarë Bënte Me Pacientet Që Shkonin Për Kontroll..!!


Bie ne pra.ngat e poli’cise italiane mjeku 48 vjeçar në krahinën e Comos, me aku.zen per ab.uzim sek.sual me dhu ne.Mjeku, sipas mediave lokale, u arr.estua këtë mëngjes nga karabinieret e Menagos.Ai punonte në zonën e Porlezza dhe mbi te jane ngritur nje numer i madh aku.zash për dhune sek.suale.Dyshohet se ai ka ab.uzuar me shume paciente te cilave

U kishte kryer ekz.aminime gjineko’logjie per patologji qe ne fakt nuk ekzistonin fare.Hetimi i zyrës së proku.rorit të Comos filloi nëntorin e kaluar, në bazë të pa.dive të ngritura nga pacientët dhe vetem kete mengjes u ekz.ekutua urdhri i ndalimit, duke e cuar ne pranga mjekun.