Kamera e fѕhehtë| Ме nuѕka, ѕheqer dhe ujë, fallхhorja i zgjidh qytetarit problemin me gruan dhe…


Emisioni “Stop” këtë të martë ka trajtuar temën e fallxhoreve parashikojnë fatin e qytetarëve. Një bashkëpunëtor i “Stop” ka zbuluar se në Maminas zgjidh problemet në familje. I pajisur me një kamerë të fshehtë, qytetari shkon të takojë një fallxhor në Maminas, dhe kërkon të zgjidh një problem personal.

Ai thotë, se e ka gruan me nerva dhe fallxhori i jep një nuskë e ujë për të pirë të dy bashkë. Fallxhori shprehet se pasi qytetari të dëgjojë të gjitha këshillat e tij problemet do të marrin fund.

Qytetari: Si je?

Hoxha: Selam Alekum, si kalon mirë

Qytetari: Mirë

Hoxha: Ça je tu bo mirë?

Hoxha: Hajde. Futu në dhomë aty para. Ça bohet nga je me shpi, nga je me shpi?

Qytetari: Tiranë

Hoxha: Ça lloj problemi (Nuk kuptohet)

Qytetari: Tani unë kam një problem me të fejuarën

Hoxha: Po

Qytetari: Kam një muaj që s’është në vete, nuk e di. Flet fjalë pa lidhje na një herë bërtet. Ku di gjë unë më duket si e pakuptimtë

Hoxha: Si e ka emrin nusja?

Qytetari: XXXX

Hoxha: Si?

Qytetari: XXXXx XXXXx

Hoxha: XXXXX. Nëna e Axxxx, nona

Qytetari: Mxxxxxxx po se kam, pff as se kuptoj domethënë pse ky ndryshim

Hoxha: Emri jot

Qytetari: Axxx

Hoxha: Mëma jote?

Qytetari: Ah mamaja ime? Axxxx

Hoxha: Ka mundësi nga është me origjinë?

Qytetari: Kwtu në Tiranë është. Më bën shumë përshtypje, nuk e kuptoj dot, ka vajtur është te doktori aty te QSUT-ja dhe s’është se i kanë thënë noi gjë dhe më thanë që më mirë shko

Hoxha: Nusja qenka e mirë, nusja qenka mashallah. Qenka e mbarë si nuse. Ça pune bën kjo?

Qytetari: Infermiere

Hoxha: Qenka e mire. Për mua s’ka vërejtje. E ka çik sy ajo e ka çik kështu si kas, zili kështu

Qytetari: Po pfff bërtet kot ose zihemi kot në kuptimin që s’ka qenë ashtu. jam shumë i shqetësuar

Hoxha: Qenke shumë i mbarë më fal një sekondë, qenke shumë i mbarë ta boft zoti hallall. Nusja ka çik sy qenka e mbarë faktikisht

Qytetari: Po ku mund ta ketë marrë këtë sy?

Hoxha: Kase është nuk ka gjë kështu. Do të qetësohet mos të ketë kështu nerva gjëra.

Qytetari: Jam shqetësuar në kuptimin që s’ecin gjërat se me sherr me kështu.

Hoxha: Do shkroj një nuskë mbaje te shtëpia edhe më pi çik ujë. Pini ujë të dy këtu? Ujë me pi. Ka për të ec mbarë

Qytetari: Se është mirë e bukur fillon edhe

Hoxha: Shikoje këtë ta kam bërë nuskë merre si nuskë te shpija për mbarësi, të ndihmoftë zoti

Qytetari: Ku ta vendos atë unë?

Hoxha: Nuskën ku të dush edhe këtë ujë me pi për shembull

Qytetari: Po atë si do ta

Hoxha: Në një pagur ujti hidhe me pi lëngun ose pije kështu. Të ndihmoftë zoti

Qytetari: Unë të falënderoj

Hoxha: Merre të ndihmoftë zoti merre vazhdo

Qytetari: Tani atë të voglën ta vendos

Hoxha: Te bufeja ku të duash

Qytetari: Te bufeja kurse këtë ta hedh në ujë po pastaj.

Hoxha: Pini të dy.

Me këtë formulë, duket se do të marrë fund edhe problemi i qytetarit. Një tjetër i ri i drejtohet një fallxhoreje në Kuçovë, pasi siç thotë, ai ka problem me dy vajza në Sarandë: njëra nuk i shqitet, ndërsa tjetra nuk ia var.

Fallxhorja thotë, se djali ka magji, ndaj nuk i bëhen gjërat mbarë. Ajo sugjeron si zgjidhje përdorimin e sheqerit 7 ditë deri në 3 javë, sheqer që më pas duhet hedhur te lulet.

Qytetari: Si kalove?

Fallxhorja: Mirë si jeni?

Qytetari: Ju jeni Dashi?

Fallxhorja: Po, ulu këtu i çik se jam një çik e zënë tani.

Qytetari: Ok! Mirë

Qytetari: Mbarove?

Fallxhorja: Po, po, hajde

Qytetari: Si kalon ti?

Fallxhorja: Mirë si je ti?

Qytetari: Unë kam një çik kështu me siklet.

Fallxhorja: Pse ça ka.

Qytetari: Po unë kam një problem me një vajzë tani. Me një vajzë, kam problem me dy vajza po.

Fallxhorja: Po ti paske dhe dy pa mirë.

Qytetari: Njëra s’më lë rehat, s’më shqitet.

Fallxhorja: Hëë.

Qytetari: Më bezdis shumë kështu kurse tjetra s’më afron fare kjo që dua unë.

Fallxhorja:Po merr atë që të afrohet.

Qytetari: Ça mundësish ka domethënë si mund të më ndihmosh?

Fallxhorja: Ke marr sheqer?

Qytetari: Jo, po se dija.

Fallxhorja: Po si ke ardhur kështu?

Qytetari: Po për herë të parë

Fallxhorja: Si e ke emrin?

Qytetari: Axxxxx

Fallxhorja: Axxxx sa vjeç je?

Qytetari: 34 e akoma beqar.

Fallxhorja: Emri i nënës?

Qytetari: Hxxxxxx

Fallxhorja: Po mbiemrin si e ke?

Qytetari: Fxxxxxxx

Fallxhorja: Duhet të kishe marrë çik sheqer në fakt, doja një element

Qytetari: Të vete të marr sheqer?

Fallxhorja: Jo ncuq, jo nuk do vesh. Ja një sekondë.

Qytetari: Që ta sqaroj tamam kjo vajza më bezdis jashtë mase. Më vjen ku të më gjej domethënë.

Fallxhorja: E ke pasur të dashur?

Qytetari: Po s’kemi pasur kështu.

Fallxhorja: Është fiksuar keq. Keni pasur intimitet bashkë?

Qytetari: Jo, jo nuk më ngjiti e kupton.

Fallxhorja: Po ajo? Ajo është e fiksuar ajo do patjetër.

Qytetari: Po.

Fallxhorja: Po kjo tjetra tani?

Qytetari: Kjo tjetra tani jam unë i fiksuar te kjo tjetra domethënë.

Fallxhorja: Po kjo nuk do për shkak të kësaj apo nuk do vetë?

Qytetari: Po se kuptoj

Fallxhorja: Ke pas marrëdhënie me këtë tjetrën ?

Qytetari: Kam pas marrëdhënie po

Fallxhorja: Larguar

Qytetari: Ftohur shumë

Fallxhorja: Po mbase s’ndihen siç je ti me këtë tjetrën është me të ngjitur ajo punë

Qytetari: Po si i bëhet domethënë që të kem një.

Fallxhorja: Nëse është kismet do bëhet. Nëse nuk është ta shohim. Si e ke emrin?

Qytetari: Axxx, Axxxx

Fallxhorja: Edhe njëherë Axxxx, 34-vjeç emri i nënës?

Qytetari: Hxxxxxx.

Fallxhorja: Axxxx ke shkarje ke shuplakë ke magji, s’para të bëhen gjërat mbarë më kollaj. si e ka emrin ajo që nuk do ta?

Qytetari: Exxxxxx.

Fallxhorja: Sa po bën ti me këtë që je njohur?

Qytetari: 1 vit pothuajse.

Fallxhorja: Në Sarandë është dhe kjo?

Qytetari: Në Sarandë, të dyja në Sarandë janë

Fallxhorja: Ajo tjetra si quhet?

Qytetari: Axxxxx

Fallxhorja: Sa vjeç është?

Qytetari: 25.

Fallxhorja: Ok, konsumoje këtë vet (sheqerin) dhe hidh në lule me na një kryqëzim se ke diçka të bërë edh ajo vajza ka diçka të bërë. Sa vjeçe është ajo?

Qytetari: Se kuptova?

Fallxhorja: Exxxxxx. Sa vjeçe është Exxxxx

Qytetari: Ajo 30

Fallxhorja: Këtë do ti?

Qytetari: Po.

Fallxhorja: E ça pune bën kjo?

Qytetari: Ekonomiste.

Fallxhorja: Po ti?

Qytetari: Unë jam menaxher.

Fallxhorja: Shoh që me këtë ke më shumë shanse.

Qytetari: Me kë? Me Exxxxxx?

Fallxhorja: Hë.

Qytetari: Po ishallah se prandaj erdha.

Fallxhorja: U është bërë diçka juve u është bërë magji edhe ty edhe asaj.

Qytetari: Po kush?

Fallxhorja: Kështu që do hedhësh në bar jeshil ose lule nëse ke mundësi pak sheqer që të tretet brenda magjia mos të jetë më. Të hedhësh në kryqëzim ose të shkeli goca për të hequr magjinë. Nuk është se i bëra asaj gjë për tu bërë me ty. S’ka lidhje me kwtë pjesë më shumë për prishje magjie. Mbarë o zot. Do ta konsumosh këtë sheqer vetë 7 ditë deri në 3 javë.

Qytetari: Pastaj do ta hedh tek lulet?

Fallxhorja: Do hedhësh në të njëjtën kohë me ngrënien. Është me magji të vjetër (Flet Greqisht)….. është magji e hequr. Jo s’është hequr nuk arrij dot. Pavarësisht se them kështu po nuk është hequr (Flet Frëngjisht)…….

Fallxhorja: Magjinë ta hoqëm, magji nuk ke më shyqyr o zot

Qytetari: Po kush mund të ma ketë bërë këtë magji mua?

Fallxhorja: Kjo është e fortë ka goxha kohë. Njerëz që të njohin që të vogël. jo kjo e tanishmja po është edh më e hershme. 3 fëmijë jeni në shpi ju?

Qytetari: Po.

Fallxhorja: Edhe ata kanë magji.

Qytetari: Po si ka mundësi.

Fallxhorja: Po ka mundësi, njeriu i lig për të liga është kurdisur në fakt

Qytetari – Vetëm ta dija kush e ka bërë

Fallxhorja: Ça do bësh edhe po ta dish? S’ke ça i bën

Qytetari: Se vërteton dot.

Fallxhorja: Plak është.

Qytetari: Po ku mund të ma kenë vënë magjinë?

Fallxhorja: Plak është. Keni pasur shpi të tjera më përpara ju dhe jeni në shpi tjetër tani?

Qytetari: I kemi akoma ato shtëpitë e tjera ne.

Fallxhorja: Po që ju aktualisht jetoni në shpi tjetër?

Qytetari: Po.

Fallxhorja: Tek ato shtëpitë atje keni shumë magji të fortë dhe personi që të ka bërë magjinë jeton afër atyre shpive ose ka jetuar afër atyre shtëpive.

Qytetari: Janë nja 2-3 plaka aty

Fallxhorja: Plak është ajo që ta ka bërë.

Qytetari: Po kësaj vajzës ça ti bëj unë që të mos ndërhyj më mos të.

Fallxhorja: E bëra për tu ftohur ajo dhe hidh se harrova hidhi dhe asaj u ftohtë u bëftë akull thuaj me mua mos më ndjektë më mbrapa

Qytetari: Po ku t’ia hedh asaj?

Fallxhorja: Për të shkelur

Qytetari: Duhet ta shkeli me këmbë ajo?

Fallxhorja: E shkel ajo s’ka gjë hidhe me një kryqëzim që ajo e shkel se është vetë energjia nuk ka nevojë që ta shkeli me këmbë ajo ka lidhje me lutjen me energjitë. Do të vej mbarë

Fallxhorja: Këtë konsumoje njëherë në javë dhe hidhe për të shkel gocat njëra për t’u afruar dhe tjetra për t’u larguar dhe kur të vish herës tjetër nëse do të bëhet mbarë merr sheqer nga shtëpia me hedh një çik tek truni tjetër që ke atje te ajo plaka.

Qytetarja: Te ajo plaka hë

Fallxhorja: Atje keni magji shumë të fortë ju (Qytetari i jep lekët)

Fallxhorja: Vëri tek lulet ku të duash ti. Mbarë ishallah

Qytetari: Tani do ta ha vetë një pjesë

Fallxhorja: Yes. (Flet frengjisht) do i hedhësh nëpër lulet 3-5 ditë (Flet frengjisht)

Qytetari: Faleminderit!

Fallxhorja: Ty të mirupafshim!

Qytetari: Ishallah më ecën mbarë./tvklan.al