“Ëndrra e të gjitha femrave, edhe e Ѕindit”, Ana рublikon videon me Atdheun


Pak kohë më parë, në “Për’puthen” hyri një konkurrent i ri, Atdhe Xheravina. Ky i fundit është pritur shumë mirë nga publiku, e sidomos nga vajzat për shkak të pamjes së tij tërheqëse.

Ana Kauri, një ndër vajzat konkurrente të emisionit, ka publikuar një ditë më parë video në “Instastory”, ku shfaqet edhe Atdheu.

Ajo shprehet se Atdheu është ëndrra e të gjitha femrave, madje edhe e Sindit, e cila ndodhet pranë saj.

“Ëndrra e të gjitha femrave, edhe e Sindit”, thotë Ana. Kujtojmë se Sindi ka shprehur pëlqimin e saj për Atdheun, madje kanë dalë dhe në takim.