Do Të Ndahen Ndihmë Nga 300 Euro Për Secilën Familja Që Ka 2 Ose Më Shumë Fëmijë


Madje më e lartë se shuma maksimale që pritej më parë eshte nje ndihme per te gjithe dhe nje shprese per vendin.

Angela Merkel thote se:“Madhësia e paketës do të arrijë në 130 miliardë euro për vitin 2021, 120 miliardë prej të cilave do të shpenzohen nga qeveria federale”.

Gjermani për çdo fëmi deri ne moshën 18 vjeqare jep nga 300 euro Bonus per pandemi jasht pareve te fmive. Çdo fëmi e ka perfitu kët Pako ndimse nga shteti Gjerman. Në Gjermani gjdo fëmi deri ne moshën 18 vjeqare merr nga 204 euro ne muaj dhe këtë vit kjo shum do të rritet per 15 euro kalon ne 219 euro.