Video/ Çmenduri оѕе argëtim quajeni ѕi të doni, të rinjtë fеѕtojnë Vitin e Ri në liqеnin -35 gradë


Edhe pse temeraturat në Rusi janë shumë të ulta, disa të rinj rusë kanë mundur të sporovojnë kushtete ekstreme klimaterike duke u futur në ujërat e ngrira të liqenit Bajkal në Siberi, për të festuar Vitin e Ri 2021.

Në liqen notuan dhjetëra rusë pavarësisht se temperaturat shënonin në termometër deri në minus 35 gradë celsius.

Para se të futeshin në ujë, ata vrapuan me rroba banjo nëpër një zonë malore, e më pas disa kilometra më poshtë vazhduan me larjen në Bajkall.

Larja në ujërat e ngrira në Rusi nuk është diçka e pazakontë, pasi një praktikë të tillë ata e preferojnë prej vitesh dhe thonë se ndihen mirë kur futen në ujin e ngrirë.