Роlitikani më ѕеkѕi? Rovеna Ѕtefa habit me рërgjigjjen (FOTO)


Artikuj dhe sondazhe të shumta janë bërë për të kuptuar se kush janë politikanët më seksi. Të gjithë e kanë dikë në mendje, madje mund të kenë dhe ndonjë listë të vogël ku kanë veçuar disa prej tyre.

Mirëpo, ndryshe nga të tjerët këngëtarja Rovena Stefa nuk e ka një të tillë, madje-madje ajo nuk konsideron asnjë politikan si të tillë.

Këtë gjë e ka bërë të ditur gjatë lojës “5 sekonda” mbrëmjen e sotme në emisionin “Why Not” në RTV Ora.

Kjo përgjigje e këngëtares nuk duhet humbur prandaj hidhini një sy videos së mëposhtme.