“Do ta рlаѕ fletën në ѕurrat”/ Ana riѕhfaqet рарritur në Рërрuthen dhe kареt me…


Ana është rikthyer në studion e Përputhen Prime mbrëmjen e sotme për të folur mbi të gjitha ato që kanë ndodhur mes asaj dhe Arjonit.

“Ka qenë situatë e vështirë për mua dhe familjen, por le të themi që jeta ka sfida që duhet t’i kalojmë. E kam të ndaluar nga avokati të flas lidhur me këtë çështje. Jemi në proces gjyqësor dhe dua t’ja lëmë ligjit të flasë,” tha Ana.

Ndërkohë ajo foli dhe për konkurrentët e tjerë, duke iu drejtuar Sindit e cila mbajti anën e Arjonit: “Do ta jap fletën në surrat, kur të marr vendimin se kush ka pasur të drejtë në këtë gjë, tani je e lirë të shfrysh hormonet e tua emocionale e sek suale”.

Gjithçka filloi pasi Ana iu drejtua Sindit duke i thënë se do ja “përplasi” në fytyrë fletën e vendimit të gjyqit në procesin me Arionin.

Sindi reagoi ashpër, ndërsa iu drejtua Anës duke i thënë se ajo nuk është askush dhe se nuk i intereson se çfarë ka bërë ajo me Arionin.

Debati:

Sindi: Je e mirë në vënien e shiringave

Ana: Nuk jap shiringa, jap paracetamol

Sindi: Nuk e dimë ne ça keni bërë atë ditë

Ana: Nuk je ti këtu për të më përqeshur mua

Ana: Paske mësuar goxha nga gocat

Sindi: Unë të kam respektuar, por besoj Arionin më shumë

Ana: Po besoje

Sindi: Po kush je ti të më plasësh mua fletën në fytyrë, plasja kujt të duash, ça janë këto mi?

Ana: Do ta plas ty

Sindi: Mbaj veten moj

Ana: Shko moj…