Me buzët me çokokrem dhe flokët e lagura, nuk do ta besoni si del nga shtëpia Marina…


Moderatorja Marina Vjollca e ka treguar edhe më herët pasionin e saj për çokokremin.

Disa feta buke të lyera me Nutella është mëngjesi i saj ideal dhe duket se është një ritual prej të cilit nuk heq dot dorë.
Këtë herë madje ka nxituar të dalë nga shtëpia me buzët ende me çokokrem dhe këtë e ka treguar me anë të një videoje ku e shohim se në cepin e buzës ka ende pak çokokrem, ndërsa krahas videos shkruan: “Kur del me buzët me çokokrem”

Ndërsa në një tjetër video ajo shihet me flokët e lagura të lëshuara ndërsa shkruan se ka dalë gjithashtu edhe me flokët e lagura.

Gjithsesi moderatorja është e bukur edhe kështu, me flokët e lagura dhe me buzët me çokokrem.