Nuk donte që të vendоѕte mаѕkën, ajo që i bën takѕisti раѕаgjerit ëѕhtë рër ”të zënë mend”


Një pasagjer i d ehur, i cili nuk pranoi të vendoste maskën ditën e Vitit të Ri në Victoria, Australi, është arr estuar dhe gj obitur me 690 dollarë.

Shoferi i taksisë, ku ai hipi pa maskë pasi i kërkoi atij ta vendoste dhe u përball me refuzimin, e çoi atë drejt në komisariat, duke e mos e zbritur nga automjeti.

Kur arriti në komisariat, ai njoftoi policinë mbi veprimet e burrit, i cili u mor dhe u fut në parab urgim.

Shoferi bëri menjëherë testin e CO VID pas incidentit, por fatmirësisht rezultoi n egativ, ndërkohë që pasagjerit kokëfortë tashmë do ti duhet që të përballet me ligjin.