Kјо ëѕhtë vajza e re që ka dalë të gjejë burrë në televizor/ Ja kujt ja ka vënë ѕуrin


Lediana është vajza e re që do i bashkohet Përputhen. Ajo është 23-vjeçe dhe punon si ndihmës stomatologe.

Lediana tha se ajo ka disa pëlqime, pasi dhe më herët ia kishte bërë të ditur produksionit, mes tyre dhe Atdheu por duke parë atë se çfarë ndodhi me Anën e parë, ‘hoqi dorë”.

Ndërsa pëlqimi tjetër është Mevlani, megjithatë rrjedha e gjërave mund të ndryshojë në çdo moment.