Ѕi rrallëherë, Manаѕtirliu роzon me bаѕhkëshortin dhe vajzat në ѕhtëpi


Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu jetën private përpiqet ta mbajë larg syrit të publikut duke postuar në rrjete sociale përgjithësisht informacione mbi punën e Covidin.
Por sot ministrja e ka thyer këtë rregull dhe ka postuar një foto familjare ku shfaqet me bashkëshortin dhe dy vajzat.

Ata ndodhen në ambientet e shtëpisë, të cilën e kanë dekoruar me mjaft shije dhe duken shumë të lumtur pranë njëri-tjetrit.
“Shtëpia është aty, ku është dashuria”, shkruan Manastirliu.