Versioni i ri i K0VID/ Çfarë u zbulua në avionin që vinte nga Britania


Mutacioni i ri i K0VID-19, duket se ka mbërritur edhe në Greqi.Katër raste të reja me mutacionin e K0VID janë zbuluar një avion që vinte nga Britania në drejtim të Greqisë, pas testeve që iu dorëzuan pasagjerëve.

Konkretisht, 6 pasagjerë të fluturimit u testuan p0zitivisht dhe pas një prove m”lekulare u zbulua se 4 prej tyre ishin inf-ektuar me mutaci”nin e vi-rusit, dhe të gjithë do të qëndrojnë në karantinë, shkruajnë mediat greke.