‘Моѕ e lër këtë të јеѕh ti’ Расientја Со vid, tregon ѕе ѕi ајо ра nënën е ѕај, duke vdеkur në ѕрital


Një grua që qëndronte krah për krah në kujdesin intensiv me nënën e saj ndërsa vd iq nga Co vid ka paralajmëruar të tjerët ‘mos e lini këtë të jeni ju’.

Anabel Sharma, 49 vjeç dhe nëna e saj Maria Rico, 76 vjeç, ishin shtrirë pranë njëra-tjetrës në spital ndërsa të dyja luftuan me Co vid-19 pasi virusi ‘shkatërroi’ familjen e saj.

Dyshja u fotografuan për herë të fundit ndërsa mbaheshin për dore ndërsa të dy merrnin mbështetje për frymëmarrjen e tyre. Më pak se 24 orë më vonë, Maria kishte vd ekur.

Tani, në një paralajmërim të ashpër për rreziqet e virusit, nëna e tre fëmijëve Anabel, nga Leicestershire, u ka kërkuar të tjerëve se mund të humbin anëtarët e familjes nëse nuk i përmbahen rregullave.

Duke folur për Mirror: ‘Unë kurrë nuk kam menduar se Co vid do të na godiste – por e bëri. Shpejtësia që Co vid pushtoi familjen tonë ishte e fr ikshme.

‘Nëse dikush po mendon për thyerjen e rregullave, unë do t’i nxis ata të vendosin veten në vendin tim dhe të mendojnë se si mund të jetë të shikosh nënën tënde të vd esë, ose të thuhet se mund të mos jetosh.’

Anabel, 49, dhe familja e saj, të gjithë u sëmurën nga Co vid drejt fundit të vitit të kaluar.

Djali i saj 12-vjeçar Isaac fillimisht kontraktoi C ovid pas kthimit në shkollë në shtator, sipas Mirror.

Anabel, burri i saj Bharat, 47 vjeç dhe djemtë e saj të tjerë Jacob, 22 vjeç dhe Noa, 10 vjeç, më vonë u infektuan me virusin, shton gazeta.

Nëna e saj Maria ishte e fundit që doli pozitive për Co vid.

Burimi: daily mail| Përktheu dhe përshtati: SHQIPERIA IME