Viоlеtë Kukајt јо vetëm fуtуrën, роr edhe truрin e bënë ѕi modele


Është komentuar mjaftë për pamjen e saj të re.

Duke u shndërruar thuajse në tjetër femër, ajo la me gojë hapur të gjithë me ndryshimin që ka bërë.

Por, duket se ndryshimet e shumta të këngëtares nuk kanë të ndalur.

Së fundmi ajo pozoj më një veshje të rëndë, duke vënë në pah fizikun e saj e cila po duket më e dobët dhe mjaftë joshëse.

Me këtë paraqitje, lirshëm mund të themi se po i bën konkurrencë edhe vajzave të reja, apo?/Kosovarja/