Ѕurрriza e рарritur, Ana рuth në buzë Atdheun: Më ka ngelur реng


Pas përjashtimit nga emisioni, Ana u rikthye mbrëmjen e sotme në Përputhen Prime. Por një situatë e pazakontë që i habiti të gjithë, ishte momenti kur Atdheu u ngrit dhe puthi në buzë Anën. Ajo tha se pasi u përjashtua nga programi, Atdheu i kishte ngelur i vetmi peng. Gjithashtu ata qëndruan të përqafuar për disa çaste.

Ana tha:

Kam një peng, Atdheun, më vjen shumë keq që nuk e pamë takimin e dytë të zhvilluar bashkë. Por nëse është Atdheu që njoh unë, nëpër takime flas, nuk do preferonte asnjëherë një femër si Sindi.

Nëse është djali që unë kam njohur nëpër takime, Atdheu nuk do preferonte një femër si Sindi. Do më puthësh pak?