Fatјоni аkuzоn Меliѕën ѕе ka fejtur me një konkurent të Рërрuthen!


Mbremjen e sotme ne ekranin e Top Channel ka startuar Perputhen Prime.

Pervec Arian Konomit jane bashkuar dhe dy opinioniste Fatma Haxhialiu dhe Meridian Ramce.

Mbremja ka filluar me nje sqarim te Melises dhe Fatjonit, pasi keta te fundit u zune duke qene se Melisa zgjodhi Fatjonin dhe Mevlanin ne nje takim. Fatjoni nuk e pranoi kete gje dhe deklaroi se nuk do te dilte kurre me me Melisen.

Gjate bisedes me Melisen ai ka nenkuptuar se nuk deshiron te dale me ate duke qene se ajo ka bere aleance me Mevlanin dhe Andin aty brenda. E pas kesaj nenkupton se Melisa ka kryer marredhenie me dike tjeter brenda programit qe mund te jete nje nga keta te dy.

Ai gjithe kohen i tregon Melises se u perfshi shume ne marr edhenien me Melisen dhe te dy e dine per cfare po flet ai, por Melisa nuk e pranon ne asnje moment dhe thote qe Fatjoni nuk e di per cfare po flet.

Me tej Fatjoni ka thene se nuk donte qe ti ndodhte e njejta skene si me Anen e pare por i ka ndodhur me Melisen duke i vene vulen qe Melisa ka fjetur me dike tjeter.