Орinioniѕtët bëjnë рër ujë të ftohtë Almеndin: Rri kot këtu, je si реnѕioniѕt, do nuѕе të virgjër


Të ftuar në mbrëmjen e parë në Përputhen Prime në rolin e oponionistëve ishin Fatma (gazetare) dhe Meridiani (ish-pjesëtar i Big Brother).

Sapo nisi emisioni ata dhanë opinionet e tyre dhe ‘kryqëzuar’ Almendin duke i thënë se rri kot në emision.

“Disa rrinë kot këtu në emision, nuk bëjnë asgjë, si për shembull zotëria aty që ka shprehur pëlqim për Sindin,” tha Fatma duke iu drejtuar Almendit.

Ai është përgjigjur menjëherë duke thënë se sot ka vendosur ftohjen totale nga Sindi.

“Je tipiku i njerëzve që nuk marrin jo për përgjigje, dhe je i bindur se meqë e pëlqen ti do të të pëlqejë dhe ajo,” tha Fatma.

Ndërsa Meridiani ka thënë se Almendi është si pensionistët që pret edhe një javë. “Ke ardhur me mendjen nga shtëpia, se do nuse të virgjër”.