Dеçanаѕi që рriѕte t’ia dhuronte vеѕhkën 19-vjeçarеѕ, i dëѕhрëruar që nuk аrriti ta ѕhрëtonte


Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka thënë se djali që kishte shprehur gatishmërinë për t’ia dhu ruar veshkën 19-vjeçarës e cila ndërroi jetë pak më parë, është shprehur i mërzitur dhe i dëshp ëruar që nuk ka arritur t’ia shpëtonte jetën asaj.

19-vjeçarja Nazlije Sherifi, e cila po vuante nga një sëmundje e rëndë po priste rezultatet e transplantit, por fatkeqësisht nuk arriti të mbijetonte.

“Para pak minutash ndërroj jetë vajza qe bashkëvendasi ynë Valmir Aliçikaj, i shtyer nga huma niteti për te shpetuar një vajzë 19 vjeçare doli vullnetar të ja dhuroj veshken.

E takova dhe fola me Valin sot pas vd ekjes se Nazlijes,ishte i dëshpëruar e tejet i merzitur qe nuk mundi te ja shpetoj jetën! Ngushëllime familjes!”, ka shkruar Ramosaj në Facebook, transmeton Gazeta Express.