Zi dhe lot/ 19-vjeçаrja ѕhqiрtare jep shpirt nga sëmundja e ligë: Nëna s’do e ѕhof nuѕe, рѕе o Zot pse?!


Ka ndërruar jetë 19-vjeçarja Nazlije Sherifi, e cila po vuante nga një së mundje e rëndë.

Lajmin e ka bërë të ditur vëllai i saj, Iliri, me anë të një postimi përmes rrjetit social Facebook.

“Allahu e deshti per vete ngase ishte engjull nga dita qe lindi. ALLAHU tmeshiroft ne xhennet motra ime 😭😭😭”, ka shkruar ai.

Në postimin e tij qytetarë të shumë ngushëlluan familjen Sherifi nga Mitrovica.

Për Nazlijen u organizua ndihmë e madhe ku u mblodhën të gjitha paratë e nevojshme. Madje, asaj i ofroi veshkën një djalë i ri, vetëm për të shpëtuar. Mirëpo, teksa priste rezultatet e transplantit, ajo nuk arriti të mb ijetonte. /Gazeta Express/