Ηυmbi jeetën ηga C0vid-19 mësuesja që u pensionua muajin e kaluar

Ηυmbi jeetën ηga C0vid-19 mësuesja që u pensionua muajin e kaluar

Luljeta Zymberi, ish-mësimdhënëse në shkollën “Pjetër Bogdani” në Prishtinë ka ndë rruar jetë si pasojë e k0ronavirυsit.

Ajo kishte dalë në pension më 6 shtator të këtij viti, teksa kishte punuar gjatë gjithë periudhës para pensionimit, si edhe gjatë kohës së pandemisë.

Zymberi ishte inf ktuar me k0ronavίrus, teksa nuk ka arritur t’u përballojë k0mplikimeve shëndetësore të shkaktuara ky νίrus.

“Me pikëllim të thellë morëm lajmin se ka ndë rruar jetë kolegia dhe ish arsimtarja jonë Luljeta Zymber. E ndjera kishte punuar me vite të tëra në shkollën tonë duke dhënë kontribut të çmuar në edukimin dhe arsimimin e brezave të tërë. Madje edhe gjatë kohës së pandemisë edhe pse ishte në prag të pensionimit, ajo që nga fillimi i muajit mars asnjëherë nuk u ndal me punën dhe përkushtimin e saj me nxënës, deri sa kishte dal në pension më 6 shtator të këtij viti. E ndjera së fundmi ishte inf ektuar me νιrusin k0rona e të cilin nuk arriti ta përballoj ku edhe e Ηυmbi jeetën”, thuhet ne njoftimin e shkollës “Pjetër Bogdani”.