‘Tash është vonë për fatin tonë’: Robert Berisha i pret shpresat për një rikthim me Norën


Mbrëmjen e djeshme në ‘Soire’, ishin të ftuar Robert dhe Patris Berisha .

Ndër te tjera, ato folën për jetën personale dhe profesionale të tyre.

Një nga improvizimet e intervistës ishte një ‘intervistë’ me Nora Istrefin, në vend të të cilës në fakt ishte moderatorja Jonida Shehu.

Kjo e fundit i kërkoi Robertit pyetjen kulminante të ‘intervistës’ me Norën.

Robert Berisha: A je pishman që jemi nda? Hë moj Nora fol tash

Jonida Shehu (në rolin e Nora Istrefit): Jam shumë pishman Robert. A mund të bashkohemi?

Robert Berisha: Tash është vonë për fatin tonë. Lamtumirë përgjithmonë

Dhe pse një ‘intervisë’ e improvizuar, ndjekësit kuptuan qartazi se mes Robertit dhe Nores nuk ka mundësi rikthimi, madje, edhe nësë kjo e fundit do ta kërkonte atë.