Deklarata TR0NDlTESE nga gruaja e Përparim Ademit: E dija që më Тradhtonte me dy motrat, kemi udhëtuar bashkë, por…


Një rrëfim i buj.shëm ishte ai i gruas së Përparim Ademit, e cila jeton në Maqedoni , teksa ka thënë se dy m,otrat që i vr.au i shoqi më 31 Dhjetor në Tiranë, i njihte dhe i kishte bërë mikesha edhe pse e dinte për tradh-ëtinë.
Ajo deklaroi se për të mbajtur familjen të bashkuar ka heshtur dhe madje ka bërë mikesha dy motrat.

‘I kam bërë mikesha, udhëtoja me to. Kam heshtur për të ruajtur marr-dhënien.’- është shprehur gruaja e Ademit, identiteti i së cilës nuk është bërë i ditur. Ajo ka shtuar se ka patur hyrje dhe dalje familjare me ta, madje edhe kanë udhëtuar së bashku.

Përparim Ademi, para gjуqtarit Gend Hoxha, ka pretenduar se ka një fëmijë me njërën prej motrave, por që nuk e ka regjistruar në emrin e tij.