19 vjeçarja zgjedhet реrѕoni me fуtуrën më të bukur në botë рër vitin 2020


Një 19 vjeçare nga Izraeli është zgjedhur personi me fytyrën më të bukur në botë.
Yael Shelbia, modele dhe aktore, është përzgjedhur nga “TC Candler” si femra me fytyrën më të bukur në botë.

Ajo në këtë garë mpo-shti fytyra të njohura si Emma Watson, Gal Gadot e shumë të tjera.

Për momentin ajo është duke përfunduar shërbimin ush-tarak në Izrael