Реrgj-aket Мilano/ Shqiptari Iufte me Мarokenet, e qeIIon me pIumb ne Коke


Milano u përgj-ak mbrëmjen e shkuar, pasi dy marokenë u që-lluan me ar-më zj-arri, njëri prej të cilëve në gjendje të rë-ndë.
Dyshohet se aut0ri i kr-imit është një shqiptar. “Il Giornale” shkruan se ngjarja nuk ka motiv festën e ndërrimit të viteve, por larjen e hesapeve për çështje dr.0ge. Ngjarja u regjistrua rreth orës 01:00 të mëngjesit të sotëm në sheshin Selinunte.

Njëri prej marokenëve të pla-g0sur, 34 vjeç është g0ditur me një pl -umb në k0kë duke përfunduar në sp-ital në gjendje të rë-ndë shëndetësore.

Tjetri, 40 vjeç, u g0dit në k0fshë dhe u dërgua në spi-talin Niguarda me kod të verdhë. He-timet i janë besuar p0licisë. Sipas rap0rteve të para, një shtetas shqiptar i që-ll0i ata.