Zi në këto ditë fеѕtаѕh/ 24-vjeçarit i bie tubi i ѕоbës me dru mbi kokë e dha jep shpirt në vend, nëna dhe babai e panë


Një ngjarje e rëndë ka ndodhur. Raportohet se një 24-vjeçar ka humbur jetën, pasi i ra tubi i sobës me dru mbi kokë.

Të gjithë këtë ngjarje të rëndë e kanë parë edhe prindërit e tij dhe miqtë. Ata nuk mund të bënin asgjë. Lukas Sch. 24 vjeç ra në dysheme pa ndjenja dhe askush nuk mundi të bëni asgjë.

Nëna e tij ka treguar:
Ra në tokë pa ndjenja, asnjëri nuk mund të bënte asgjë. Pulsi i tij ishte shumë i dobët. Miqtë menjëherë dhanë ndihmën e parë, por për të ishte shumë vonë.”

Edhe pse ambulanca erdhi shumë shpejt për të riun nuk mund të bëhej më asgjë.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.