Presidentja në detyrë e Kosovës, Vjosa Osmani, ka rezultuar pozitiv me Κ0ronavίrus

Postimi plotë:

Lajmin ajo e ka dhënë vetë Osmani përmes një postimi në rrjetet sociale. “Pasi disa të afërm me të cilët kisha kontakt rezultuan pozitivë në testin për C0vid-19, u testova në IKSHKP dhe pak më parë u njoftova se edhe unë kam rezultuar pozitiv”, ka njoftuar ajo përmes rrjetit social Facebook.

Në dy javët e ardhshme, kryetarja e Kuvendit të Kosovës është shprehur se do të punojë nga shtëpia.