Vr-aυ dy Μotrat në Tiranë/ Ζbardhet dëshmia e autorit: Frekuentohesha me të dyja, me Zhanetën isha i lidhur, por…


Detaje të reja bëhen me dije nga vr asja e dy motrave në zonën e “Astirit”, ngjarje që tr onditi dje kryeqytetin.

Kristina Bardhi 53 vjeç dhe Zhaneta Metanit 45 vjeç u vr anë dje me a/k-47 nga 59-vjeçari Përparim Ademi. Policia në vendngjarje gjeti 26 gë zhoja ka llash nik ovi. Pas kr imit autori e la ar mën në apartament me kar ikator të z brazur dhe u largua.
Dy orë nga ngjarja ai u kap pranë shkollës Vasil Shanto në Tiranë. Mesa duket lidhja dhe ngatërresa që 59-vjeçari kishte me të dyja motrat është bërë shkak i këtij kr imi mon str uoz.

Përparim Ademi (Tela) ka shfaqur pe ndesë për kr imin e rë ndë teksa ka pohuar në polici se ishte i lidhur me Zhanetën, por distancimi i saj dhe njohja me dikë tjetër duket se ka sjellë dhe vr asjen. Në dësh minë e tij 59-vjeçari ka deklaruar se është i martuar, por njëkohësisht dhe kishte lidhje me 45-vjeçaren.

“Jam i martuar, por prej kohësh frekuentohem me dy motrat Kristinën dhe Zhanetën. Ato të dyja ishin të di vor cuara. Kristina jetonte në Greqi dhe takoheshim rrallë ndërsa me Zhanetën kam qenë i lidhur. Ajo nisi të distancohej me mua dhe mesa kuptova kishte nisur lidhje me dikë që llova. Jam penduar për kr imin”, ka deklaruar autori.