Rrëfen Infermieria: Mërgimtaret po punojshin shumica në baushtella, ju dolen rrenat në shesh sepse !!!


Shqiptart jasht po hiqshin si dr-eqi neper puna ma te kqija tu pastru e neper baushtella a knej kur vin Kosov fryhen. Jam nje vajzë nga Kosova e kam kry infermerin e kom apliku per pun ne Gjermani, pas nje kohe jom pranu dhe kam shku, shum kusheri dhe te aferm i kom pas jasht skan pas hiq qef qe jom shku jo qe i kum pengu po kan rrejt shum kur vishin ne Kosov jem me shkolla kena puna te mira, kur shkova edhe e pash realitetin shumica e mergimgarve i kishin Кerret e mira me kredi deri fyt.

Shumica po punojshin neper baushtella. Nuk di sishin per lakmi qysh livdohen ne vend te huj po u trajtojshin si te huj sikurse ne Gjermani ashtu edhe ne Zvicerr.

Spo du mi ofendu kerkan po seriozisht sish qysh e tregojn.

Vizita ime nuk ju pelqej aspak jo qe ju kam penguar por ju dolen rrenat.