Мërgimtarët nisin të kthehen në vendet e tyre të рunës…


Pasi festuan me më të dashurit e tyre mërgimtarët po kthehen në vendet perëndimore prej nga erdhën.
Ata thonë se festën e kaluan mirë dhe që ja ka vlejtur që të vinin në Kosovë për shkak se gjatë tërë pan-demisë nuk patën mundësi të ktheheshin në shtëpitë e tyre.
“Na pret ka-rantina atje por ja vlenë me ardhë”, tha një qytetar për RTK’në.

“Shumë mirë por shkurt”, shtoi një tjetër.