Sondazhi/ Shqiptarët vendosin: Elvis Naçi shpallet personazhi i vitit 2020… Urime…

Elvis Naçi


Drejtuesi i Fondacionit “FIRDEUS”, të cilit i është mirë-besuar “RINDËRTIMI I THUMANËS”, ndërtimi i 170 banesave të reja për banorët e fshatit të shkat-ërruar nga tër-meti ku mbizotëronin rrën-ojat.

Marin Mema

Gazetari më i respektuar i të gjitha trevave shqiptare, i cili nëpërmjet profesionit të tij të shenjtë, i ka dedikuar jetën njohjes së historisë së kombit shqiptar.

Xum Allushi

Komediani i kthyer në aktivist, një nga personazhet e paktë të njohur publikisht, i cili mbështeti fuqishëm protestën për Klodian Rashën dhe jo vetëm.

Qazim Rasha

Babai i Klodian Rashës, megjithëse me shpirt të plagosur, bëri veprimin e pashembullt duke dhuruar për bamirësi të gjitha paratë që i ofroi qeveria dhe personazhet publikë.

Altin Goxhaj

Avokati më i njohur në Republikën e Shqipërisë, i cili ngre gjithnjë zërin publikisht ndaj shkeljes të së drejtave të qytetarëve të thjeshtë nga shteti.

Tritan Kalo

Imazhi i mjekësisë që duam në Shqipëri, mjeku model i bluzave të bardha në sistemin e Shëndetësisë që janë në shërbim të qytetarëve në nevojë.

Adnan Abdullahu

Adnan Abdullahu nga Shkupi, “TRIMI shqiptar” me flamurin kuqezi i cili u futi frikën në palcë “Komitave” maqedonas, huliganëve që kërkonin “shqiptarë të vdekur”.

Haxhi Krasniqi

Boksieri shqiptar i cili u shpall kampion bote në peshën gjysmë të rëndë në këtë sport, për të na bërë krenarë si komb.

Doruntina Miroci

Krenaria e shqiptarisë, policja e cila luftoi sy më sy më terr0ristët në su-lmin e frikshëm të Vjenës.

Neritan Licaj

Aktori i mirënjohur shqiptar, qëndrestar i kauzës kundër shembjes së Teatrit Kombëtar, aktivist në shumë protesta dhe kontribuues në shoqëri si promovues dhe mbrojtës i të drejtave më të larta të një qytetari shqiptar.

Aranita Brahaj

Drejtoresha e Open Data, të gjitha burimeve të sigurta zyrtare ku secili taksapagues shqiptar mund të shikojë në mënyrë transparente, ku janë të bërë publikë të gjithë tenderat e shpallur dhe fituesit e tyre.

Val Deçani

Emigranti i cili u kthye në vendlindje për t’i dhuruar veshkën e tij një 19-vjeçareje nga Mitrovica e cila vuante nga një sëmundje e rëndë, në nevojë urgjente për organin jetësor.