Nuk ka ndodhur më parë/ Nga katër foshnjat e para në Zvicër, tre janë shqiptarë


Foshnja e parë e vitit 2021 në Zvicër lindi në minutën e parë të vitit 2021 në Spitalin e Baselit.

Najla është foshnja shqiptare që është qytetarja e parë zvicërane e lindur në 2021. Najla ka lindur e gjatë 44 centimetra dhe peshon 2440 gram, shkruan Indeksonline.

Janis Manuel quhet foshnja e dytë që lindi në Zvicër në spitalin Baden Cantonal.

Kiani dhe Troi janë dy foshnjat shqiptare që u bënë banorët e parë në Zvicër në 2021./Indeksonline/