Ekskluzive/ Gjermania merr vendim ja deri kur zgjate bllokiimin…


Ekskluzive/ Gjermania merr vendim ja deri kur zgjate bllokiimin. Në Gjermani, bllokimi, i cili skadon më 10 janar, mund të zgjatet për dy ose tre javë të tjera.
Lajmi bëhet i ditur që njofton planin mbi të cilin po punojnë Angela Merkel dhe ministrat, në funksion të samitit të 5 janarit.

Sipas këtyre thashethemeve, gjithçka do të mbetej e mbyllur deri në 24 apo edhe 31 Janar.Ekziston një mosmarrëveshje e madhe midis rajoneve për shkollat. Ekziston një mosmarrëveshje e madhe midis rajoneve për shkollat, pasi disa rajone kërkojnë hapjen e tyre dhe lejimin e fëmijëve të ndjekin mësimin.