Plaka 102 vjeçare arrеѕtohet për arѕуеn më të çuditshme në botë


Një e moshuar e cila është plot 102 vjeç është arrestuar sot në në St. Louis të Amerikës për një arsye shumë të çuditshme.

Edie Simms s’kishte provuar ndjesinë e të qenit ‘kriminele’ i kerkoi policëve vendas që ta arr estonin pa arsye.

Gruaja 102-vjeçarare ka bërë shumë bamirësi për vendin e saj pasi ka dhuruar shumë herë para, rroba dhe ushqime për njerëzit në nevojë, kështu që autoritetet vendase i bënë dëshirën realitet.

Policët vajten në shtëpinë e saj dhe pasi hynë me dhunë i vunë prangat dhe e çuan në komisariat ku i veshën edhe bluzën e të burgosurit.

Ajo pastaj u fut në qeli dhe qendroi atje 2 orë derisa u lodh dhe kërkoi të dilte, raporton Daily Mail, shkruan neësbomb.al.

Kjo po që është një nga dëshirat më të pazakontë që një person mund të ketë.